orkar inte


Borde egentligen skriva om mina dagar, min helg, tom tits och så mycket mer. Men jag orkar faktiskt inte, för jag känner verkligen ingen glädje i någonting. Känner mig så trött på allt. Det enda bra är min katt, roxypojken, min familj och min sambo, men inte ens allt det blir bra när man inte känner sig glad. Depp eller vad?

Hoppa från en bro! - Citat av Jessica igårkväll


Färdig!

Sådär ja! :D Nu är flytten klar! För er som undrar så är det inte så märkvärdigt. Vi bor hos min mor och far till 1 april då vi (..om allt går som det ska) flyttar till U.Väsby. :P Det är s mysigt här nu att jag nästan inte vill flytta..men här kan man ju inte bo hela livet... :P  

Nitro has done it again...

Något lät som om taket rasade in..det visade sig vara snöras.

Nitro: Men vaddå? Jag trodde det var taket som blivit för tungt så det hade rasat in.
Mr.Right: Taket för tungt? Det är snön som blir tung. haha

Another day past me by...

Another day past me by...
Började städa idag. Upptäckte min extrema mensvärk. La mig i ett varmt bad. Värken släppte inte... Faktum är att jag klev upp för att äta med syster och sedan tappade upp ännu ett varmt bad! (...med mycket hänsyn till barnen i Afrika utan vatten..) Åkte sen för att hämta Mr.Right så han kunde hjälpa mig som var helt svag i kroppen. Han handlade tamponger åt mig på Maxi och skruvade isär min gamla säng och ett gammal skrivbord. Söt! Good med en handyman i stugan :) I veckan får han ta itu med lamporna som ska ner och upp...men det vet han inte än... :P Gick in för att handla hostmedicin på statoil. Där mötte jag en föredetta chef som jag ogillar skarpt. Otrevligare typ får man leta noga efter.

F.d chefen: Hej Sofia!
Nitro: Hej...
F.d chefen: Oj! Du ser ut att vara mellan en svår sjuka och döden!
Nitro:Tack...Jag tror faktiskt att jag har åkt på svininfluensan. Riktigt illa influensa är det iallafall. Bäst att du håller dig på avstånd. haha
F.d chefen: Oj, men ska du verkligen vistas bland folk då? Du kanske ska gå hem och isolera dig?
Nitro: Nej det är nog ingen fara. Jag är faktiskt bara här för att handla hostmedicin.
(Därefter sa vi knappt hejdå. Det var hans tur att betala och sen gick han efter lite mummel om bilskatter som vore dyra för mig också med tanke på alla bilar jag haft sönder. Ruskig typ det där...och nej jag har självklart ingen svininfluensa..hostmedicinen var ju dessutom till min syster.)

Efter det har vi hyrt film och sådär till syster min. Jag och Mr.Right åkte hem till honom och såg "The ShawShank Redemption" vilken var en av de bästa filmer jag sett i mitt liv! Se den!
Oj vad jag skriver. Natti natti! Håll utkik efter hemligheten på onsdag! :)

Städning ...

Hej hej hallå! Städar som ett freak och är riktigt less på det nu... Usch och fy! Varför har man inte en maskin som gör det där jobbiga. Ska väl snart ut till Mr.Right och ta med honom och hans saker för idag eller imorgon blir vi sambos. :D Ska skruva ner sängen och rensa garderober och byråer. Jaja. Ni får la se hur det blir sen. :P
Pussiluss!

Till Glycerin och andra som relaterar!

Go'kväll!
Först av allt vill jag påpeka att Glycerin är en jättefin tjej! Hon behöver absolut inte stressa med bantningstankarna! Om (vilket jag tror) fler känner igen sig i detta så vill jag säga en sak till...Jag kan se mig i spegeln en dag och känna att Å vad jag är vacker! Smal, snygg etc. Medan jag kanske dagen därpå känner raka motsatsen. Fy vad jag är ful, tjock och vidrig! Jag har varken gått upp eller ner märkvärt över en natt utan detta handlar om hur jag mår den dagen! Är jag glad ser jag mig som vacker, är jag ledsen så ser jag mig som ful. Vad jag är ledsen eller glad över spelar ingen roll. Så till er som sällan ser den bild ni vill se i spegeln...Titta extra noga i spegeln när ni är glada!! När ni är stolta över er själva eller liknande och slösa mindre energi på spegelbilden när ni är ledsna,trötta och arga. Hoppas att detta hjälper er till ett sundare tänkande! :D


Glöm inte att varje del av dig är unik! (Klysha, men sant!)
Detta är jag (Nitro) i min samba dräkt.
Kvinnliga former 2008


Glycerin vill...



...bli smal! Jag hatar verkligen att se mig själv i spegeln.. Men ändå är jag för lat för att göra något åt saken! Jag käkar snabbmat och tycker att det är jättegott för tillfället, men efter så spyr jag nästan av tanken att jag nyss stoppat i mig en fet jävla hamburgare och att det fläsket jag redan har kommer att öka! Usch och fy och blä! INTE okej!

Det är fan svårt att gå ned i vikt om man inte har en väldigt stark vilja och det har inte jag när det gäller min kropp! Jag har det när det gäller allt annat och saker jag vill ha, så va fan kan jag inte ha det för när det gäller detta?!

Så när man ställer sig jämte Nitro så känner man sig som en köttbulle bredvid en spagetti :/ SUCK

Aja, nu ska jag sluta klaga! Finns sånna som ser värre ut! Puss!





Glycerins kväll



Hej alla glada :)


Det är fredag och jag har varit ledig idag! Skönt :) Sov super länge.. sen gick jag upp och städade.. har gjort jättefint :) Stolt över mig själv. Har varit nere på Ica och köpt hårfärg och blommor att ställa på köksbordet hehe. Så nu sitter jag här med hårfärg i håret och hoppas på att det inte ska bli rött som förra gången haha!

Sen ska jag träffa Nitro! Det var ett tag sen! Har sett att hon bloggat som fan medans jag varit lite lat hehe.. ska skärpa mig! Annars får ni ju inte veta vad som händer i mitt liv ( fast det är ju inte så mycket :/ haha).
Vad vi ska göra vet ni nog tss. Nördar.

Ps. JAG ÄR AVUNDSJUK PÅ NITROS HEMLIGHET, MEN NÅGON DAG SÅ KAN JAG MED! :D Ds.


:D

Nitro and Mr.Right goes sambos!


Hemligheten, Snutprat och Gör det själv hallen.

Hej hej hallå!

Är för tillfället lika överlycklig som när jag och Mr.Right blev ihop igen. Känns underbart! Liksom så att säga svävar på moln och dagdrömmer i en annan värld. Det kan ju visserligen också ha att göra med att jag och Mr.Right var i väg idag för "hemlighetens skull". Ni blir nog lite smått avundsjuka när ni fredagen den 3:e mars läser här på bloggen om hemligheten som då äntligen avslöjas! ;) Bilder och hela konkarongen läggs upp här då, kanske till och med en film. :P Nyfikna? haha  Efter det gjorde vi lite andra ärenden, apotek, tanka....just ja Sollentuna också. Haha! När jag sitter och väntar på Mr.Right i bilen så kommer en snutbil sakta åkandes. Han vevar ner rutan och säger;

"Du står för långt fram i rutan på en handikapp parkering! Flytta dig innan jag har vänt. Hinner jag tillbaka så får du 800kr i böter!"
-Varpå jag trycker plattan ganska nära botten, men inom lagliga gränser, och flyttar mig snabbt som attan.

Efter det Följde jag med Uffe och Mr.Right till OKQ8's "Gör det själv" hall. Uffes extreemt vackra bil behövde lite skönhet och hälsotrix. Det tog ett par timmar, men det var nog värt det för Uffe som ska besikta bilen imorgon. Medan de fixade med bilen satt jag och åt godis och läste tidningar. Ganska mysigt faktiskt... om man räknar bort kylan. Väl hemma hos Mr.Right efter en lång dag har jag nu äntligen fått mina naglar fixade. (Har tyvärr ingen kamerasladd här så ni får vänta på bilden.) Nu ska jag in i duschen och sen sussa. Jobb imorgon.

:D

Godmorgon! On my way off to work. :D Kom just hem från Mr.Right. Längtar tills jag kan berätta hemligheten jag har.. :P

Music Maestro!


Listen up!

Alla läsare som inte redan känner mig(Nitro)....

Jag tål inte kritik.
I make plans to make plans.
Jag gör slut när jag inte får som jag vill. Vilket också är anledningen till det här breaket mellan mig och Mr.Right.
Men jag är också världens lyckligaste tjej just nu.! Jag  har allt! Och jag ÄR nyKÄR!

(Har en hemlis också...men den får ni inte veta än ... Nej inte Glycerin heller...) :P

Vakum

Nu har musten gått ur mig totalt. Vet varken ut eller in. Vet inte om jag är kär eller inte. Allt är bokstavligen talat förstört. Om man ska laga det...var ska man då börja? Det känns som om sorgen äter upp mig inifrån och gör mig alldeles tom. Det blir kallt, ensamt, ledset.

Sovmorgon



Idag hade jag sovmorgon :) Skönt! Ska till jobbet nu klockan 2. Så det börjar bli brådis!
Igår var jag först i stallet med Jessica. Vi gick en promenad med Roxy istället för att rida ( 22 minus ju :O )
Och han fick cp ryck av en sopbil :/ Så jag lyckades tappa min mobil ur fickan på nått höger & vänster! ( Jessica hittade den på hemvägen).

Senare på kvällen åt jag, Jessica och Nitro på campino! Mums ( dock köpte jag världens största pizza och åt bara en liten bit :/ )

Nu hinner jag inte skriva mer.. mina batterier dör när som helst och jag orkar inte hämta laddaren. Hörs imorgon! :)

PUSS


Skuggteater..



Det härär coolt!


Lite som jag känner....



(Fotograf: Nitro)

I'm just a simple girl, standing infront of a boy, asking him to show his love for me.

Lite som jag känner... ;

Om jag krossar ditt hjärta så krossar jag en del av dig, Om du krossar mitt hjärta så krossar du hela dig.

I wish you could lay me down in a bed of roses. (Heaven is to chilly this time of the year.)

Att lämna en tjej ifred betyder ofta att man lämnar henne i ofred.




Nothing matters anymore

 
There is no Mr.Right! Bringing me flowers, kissing me surprisingly.
He is nothing but a dream, an imagination.
There is no prince! Rescuing me on a white horse, when I'm in great need. 
He is nothing but a fairytale story, told of them who is still dreaming.

Only I can surprise my self, ...doing what I just did.
Leaving my Mr.Right, Prince and Rose eventhough I know that every rose has it's thorn!


Laws in the united states of america.....


Kissie... Orginal, fake, orginal, fake



Orginal, fake, orginal, fake...... 

Följ min blogg med bloglovin

Nej, men snälla Åke...


Haha! Minns ni den här??


The End?

[i]Här slutar Internet

Du har nu kommit till den allra sista sidan på Internet. Vi hoppas du gillade surfningen. Nu är det hög tid att gå ut och leka.


Förslag på vad du kan göra utomhus:

  • Gå en sväng. Dvs. använd benen att röra sig runt i terrängen. Kan även kallas att spatsera.
  • Jogga lite. Dvs. att använda benen att röra sig runt i terrängen snabbare än när man går. Om du joggar fort kallas det för att springa.
  • Cykla runt och kolla på den fantastiska naturen i äkta 3D! Stanna cykeln av och till och känn på träden och stenarna.
  • Om det är varmt i vattnet där du bor, kan du ta en simtur. Detta bör du däremot inte göra om du inte kan simma. Då kan du istället göra något som kallas för att bada.
  • Besöka någon du känner.

HTTP 101 - Ha en fin dag!
Hälsningar från Internet


What a night....

Fy satan i gatan! va roligt det var igår. Först stallet som ni redan vet och sen åkte jag ju hem och badade å sådär men det där sjukt roliga var min, jossans och Kristines sinnesjuka bilkväll. Haha! [Jossan, tänk att vi fick ut Kristine trots att det var melodifestival på tv :O]  När vi just plockat upp Kristine i Sigtuna säger jossan "Oj, han körde inte långsamt du!" varpå jag öppnar munnen utan att tänka..."Va? Vem? Var?" Jossan; "Men Fia han e borta nu!" <haha... Han inte ens se honom...OCH det var Jag som körde!
Senare sladdade vi lite, knuffade på lite kundvagnar med bilfronten :P haha och lyckades komma lagom till järnvägs övergången då bommarna fällts ner. Gissa hur länge vi stog där? Nästan 30 min!!! Haha "Men har vi väntat i 10 min så borde de snart fällas upp.........har vi väntat i 20 min så borde de snart fällas upp! .....Men har vi nu väntat i 30 min så borde de snart fällas upp... NEJ FIA VI ÅKER NU! Vänd!  hahah Vem vet hur länge vi hade fått stå där om inte Jossan och Kristine hade protesterat..
Hörrni, Tack för en klockren kväll!! :D

Stallet m. Kristine

Nyligen inkommen genom dörren från att ha pulsat i djup snö. Jag och Kristine har varit i stallet. Hon red barbacka och jag pulsade. haha. I sadelkammaren väntade dröm muffins, kakor och saft, som Kristine så snällt tagit med. Tack för en superduper dag!!




Drinkkväll med Ida




Sitter just nu och dricker egenblandade drinkar med Ida.. Först mixade vi vanilj + chokladglass med malibu (vart gott faktiskt ;)

Nyss blandade vi sprite, redbull, martini och lime :) SUPER!

Snart kommer Bella och då ska vi ner till Corner dit Gregor på jobbet kanske kommer också :)

PUSS

Sista natten




Jobbar just nu sista natten.. SKÖNT! Sen är jag ledig fredag kväll och lördag, sen börjar jag jobba igen.. Men det är pengar och jag trivs på jobbet! :)

Har nyss dammsugit och städat lite, borde egentligen inte stå här och skriva, men jag ska fortsätta om ett tag :)
Igår var Fia och Peter uppe och hälsade på mig. ( Colamissbrukare) haha.

Vi höres! <3









Vardag vs Klimakteriekärring



Hej hej.
Supertrött och lite smågrinig på allt idag. Känner mig som en konstig blandning av ett PMS barn och en klimakteriekärring.. usch!
Kom just hem från stallet med Mr.Right. Ute och promenerade en väldigt kort stund med Bisse(min häst). Kallt som attan och nu är jag hemma för att laga pannkakor åt mina systrar. (Man tycker kanske att 18åringen kan laga sina egna, men näpp!) aja. Ska redan sluta skriva. Måste börja med the food.
Vad äter ni ikväll?


Bus med barnen



Bus med barnen som Nitro å Glycerin passade. :P


Psyk-åsnan!



En vän till mig har fått tag på en psyk-åsna till sin dotter. Jag älskar den!


Fight for this love



You are my Mr.Right och det blir jag påmind om varje gång jag hör den här låten.
Jag älskar dig!


Myspys och jobbelijobb

Hej hopp!
nej..inget hopp. Supertrött! Kom just hem från jobbet och av någon anledning har alla barn varit helt hyper idag. Men de är ändå ganska snälla..."Sofia, du måste va vääärldens bästa fröken" Haha! Sötnötar. :P

Igår var det alla hjärtans dag och jag spenderade den med min pojkvän. Först drog jag och Mr.Right till samban, sen åt vi och sen till stallet innan vi framåt kvällen fick lite ensamtid. Vi myste i det nystädade rummet med godis och film. :) Blir alldelesvarm när jag tänker på honom. hihi

Hur var er alla hjärtans dag?


14:e februari











Nitros update !



Hej alla högt älskade läsare!

Nu har jag en del att berätta.

Igår fick mr.right höra att jag var gravid/ville ha barn nu pang bom, av en kompis till honom. Detta hade den här kompisen hört på gymmet. Seriöst! Jag visar mig ute typ hur sällan som helst och ändå går snacket. Hmm Gossip, gossip! NEJ JAG ÄR INTE GRAVID!

Satt nu inatt hemma hos mr.right och rökte vattenpipa. Jag som var extremt frånvarande råkade först välta vattenpipan så att kolen for all världens väg och brände hål i hans favvo jeans. Sen lyckades jag tappa den lilla pipen till slangen i vasken! och sist av allt blötte jag ner honom då vi skulle rengöra slangen som det kommit vatten i vid fallet. Vilken jävla tur att jag har världens bästa pojkvän! Han var lugn rakt igenom alltihop och jag skämdes.... Han tog fram sina rörmokarkunskaper och trollade fram pipen igen. Förlåt älskling! 

Imorgon är det samba som gäller. Får se om mr.right orkar följa med. Han är superförkld nämligen.

Sen har jag ju fått lite bilder från ett modelljobb i somras. Bättre sent än aldrig... Började plåta redan 05.00 i gamla stan då det fortfarande var ganska tomt på folk.  
 


stockholm i mitt hjärta




Snuten stoppade en bil, så vi blev av med honom :( haha.
Just nu är vi inne i stockholm stad och sitter med Herbert (internt skämt) på passagerarrutan! Tror ni folk garvar eller?? Här har vi Herbert!





Ps: Hebert är en riktigt fisk som kallas blob fish och svävar på havets botten






Snuten




Sitter just nu med nitro och stalkar en snutbil ;) Får se om det blir utryckning snart!

Återkommer med mer info!



Dagen innan alla <3 dag




Gott folk! Godmorgon ;)

Igår lekte jag med min älskade Nitro ;) Vi åkte bil och var allmänt störda (som vanligt då). Hörde en SJUKT rolig låt! "För jag är inte dum i huvvet! Tralalala" Tss ;) Åkte upp till mitt jobb halv 2 på natten och lånade laddare till mobilen.. Fanns ett sms där som tåldes att ses ;) Men det är något vi inte tar upp i denna blogg! Det får ni fråga privat på isåfall på [email protected] så KANSKE ni får ett svar från Nitro & Glycerin ;)

Har tvättid just nu, men ska sedan ut till Nitros pojkvän och lämna min dator som han är så snäll och ska göra en systemåterställning på. Har skickat sms till dem, men får inget svar, så jag antar att de sover efter deras vilda natt ;) HAHA! UPP NU NITRO OCH GÖR DIG SNYGG OM DU SER DETTA ;)

Ikväll är det tydligen något La Vibe på Ekillaskolan (Fjortis eller?) och min pojkvän vill att jag ska gå dit med honom och hans kompisar.. men nej, jag tror inte jag vill det, så det kanske blir att ta en öl på puben med far min :) Och sen kanske kunna terra Nitro och be henne hämta mig så att jag kan få umgås med henne och mr right haha ;)

Puss på rumpan och i forskott vill jag säga glad:







Finally a day off

Är äntligen ledig. Känns så jäkla skönt, men måste städa sen också.. Det är inte kul, men nödvändigt!
Åkte bil med Nitro igårkväll.. hände inte så mycket.. hon satt och bråkade med en gammal vän till henne.. rätt så rätt (inte att bråka, men att vara arg) För det "vännen" sa, var inte så snällt tycker jag :) Men nu skiter vi i det.. their own problem.. jag hoppas iallafall att de kommer att sluta bråka.. antingen att de blir sams eller att de bara ignorerar varandra.

Skulle åkt med Des till Väsby idag, men jag orkar inte. Har så JÄVLA ont i min visdomstand!

Kollar just nu på extreme home makeover. INTRESSANT VA? ;)







Ännu en fråga, ännu ett svar...



Louise skrev:
Hej Hur sjutton orkar ni hålla så snygg klass på er själva?med kläder,smink ..MM..Vad är hemligheten??

Svar: Ingen aning ;) Är födda så bara.. haha! Nej, men så tycker jag väl inte att det är.. iallafall inte om mig (glycerin) ;) Du är lika vacker själv även när du inte har smink!


Vilken jävla dag!

Glycerin här ;)

Började dagen med att jobba som sagt (står i mitt tidigare inlägg) och skulle sedan till stallet (som jag också skrev).
Väl i stallet så vill Roxy inte alls göra som jag säger och vägrar totalt att göra det han ska! Stegrar sig och håller på. Sedan fixade och donade jag i stallet och kollade på när cenneth (hästägaren) flyttar en höbal med sin traktor för att lägga in till hästarna i hagen. Jag stog i hagen i väntade på att han skulle komma in med höt och hör plötsligt - KRAAS! Men jag tänkte inte på det.. tänkte att det var kedjorna på hjulen som lät.. men sen kom Cenneth springande och skrek - Madde, Madde! Förlåt!
Jag - Va?
Cenneth - Jag har backat in med traktorn i din bil!
Jag - :O !!
Då hade han alltså råkat backa in med traktorn i min bil, så backluckan är inbucklad, en spricka i kofångaren och vänstra baklyset är borta.
Fy fan så det kan gå.. och på g hem låg en snut i arslet på mig.. lyckat!

Snart kommer Nitro och plockar uppp mig för en liten åktur ( as usual ) ;)'
Imorgon är jag ledig och ska träffa Des! :)

Puss på er!







Uppdatering

Im so sorry att jag är så ruskigt dålig på att uppdatera bloggen.. det ska jag bli bättre på.. lovar ;)
Igår jobbade jag 06.30-15.00 och åkte direkt iväg till tandläkaren efter.. FY FAN! De stack sprutor i min käft och gjorde rent min infektion jag fått i mina visdomständer. Varför får man sånna!? Kan någon vänlig själ där ute berätta det för mig?
800 spänn och en sne käft av all bedövning senare pallrade jag mig ut till stallet och mockade, fyllde på vatten och foderpåsar åt alla hästar, borstade stallgången och fyllde på halm i boxarna.. Intresseklubben antecknar?
Orkade inte rida, för jag hade så OTROLIGT ont i mina tänder!

Idag har jag jobbat 06.30-15.00 och haft en sjuhelvetes dag! Har checkat in Sveriges, Tjeckiens, Finlands och Rysslands landslag U17 i Hockey och de alla skulle äta också i olika omgångar.. så här kommer det fortsätta hela helgen haha. Men praktikanterna Matilda och Jasmine var så glada att få se hockeypojkar ;) Right?

Nu ska jag till stallet, så vi hörs lite senare och om inte, så hör nog Nitro av sig i ett eller kanske 2 inlägg i hope ;) Tss.

Puss på er!


Festande eller inte...?

                              
      
                                  





Linda Hovman frågar
 - vad är anledningen till allt festande om ni ändå ha pojkvänner?
vore det inte bättre att umgås med dom?

Glycerin Svarar: Men Linda, vart har du fått ifrån att vi festar hela tiden? ;) Vi festar nästan aldrig. När vi ses så åker vi bil (låter så jäkla tråkigt, men det är frihet). Det händer att vi festar... typ EN gång varannan månad, om ens det. Jodå, vi har tid för våra pojkvänner minsann.


 


A day in Nitros life...

(Bilden togs av Nitro på hennes baksida förra sommaren)

Hej trogna bloggläsare!
Imorgon väntar ännu ett prov... denna gång i naturkunskap B. Kan det som ett rinnande vatten. Lovar att det kommer att bli MVG. :P 
Denna dag började förövrigt med att familjen gick upp 7.00 och sjöng för mami. Somnade om och klev upp trött som jag vet inte vad. Blombudet kom runt 12.30. Mamma blev glad, men det var inte sånna blommor jag beställde så jag blev arg. Mamma bakade tårta och jag gjorde mig redo för jobbet. Haha! Barn slutar aldrig att förvåna en... Idag spelade de 2 spel innebandy och 1 fotbollsmatch på en yta mindre än vårt vardagsrum. Innebandymatcherna vågrätt och fotbollsmatchen tvärs över lodrätt. Utan att kriga!! Kors i taket!! Spelat pingis som vanligt, dock loosade jag vilket såklart är mindre vanligt! :P
Fikade med mamma, pappa, systrar och systers kille.
Åkte till blatteland "Akalla" med bröderna Svensson och köpte vattenpipetobak. Vindruvor och apelsin blidde det.
Svullade på donken i "kista rondellen". En sjukt rolig grej hände återigen på donken.

Svensson: Jag vill ha en big tasty. Ingen meny! med en mellan cola.
Blatten: 1korona tiill å du får én menu.
Svensson: Nej! Ingen meny.
Svensson 2: Viskar till Svensson; Hallå? 1 krona för en mellan pommes...
Svensson: Å så vill jag ha en mellan pommes!
Blatten: Det blir ju en MENY!!
Svensson: Ja men ta en meny då.

När vi sitter och äter i bilen säger jag "ojdå" eller liknande varpå Svensson stöddigt säger "Vadå? Äre en snut där eller?" Jaa, säger jag. hmmm,,,

Aja, A day in my life...

Här har ni...

                           

 


Från Mia: Vad bråkar ni om? Läste att du kastade något i väggen i turkiet efter Nitro. Vad gör dig så arg Glycerin?
Bra blogg !! =D


Svar: Haha, vi bråkar om allt möjligt. Men det är faktiskt inte så ofta vi bråkar. När vi väl bråkar är det om något helt onödigt! ;) Det där med vattendunken i Turkiet var att jag inte ville gå ut, men att Nitro gick ut och festade iallafall, fast vi var på resan tillsammans.. töntigt ;)


Från Sara: Hej! Roligt att läsa eran blogg! Undrar vad ni gör när ni inte skriver i bloggen.... Kram!


Svar: När vi inte skriver i bloggen så är vi väl precis som vilka andra 20-åringar som helst (eller?) Haha.
Vi gillar att åka bil och snacka, det är som frihet.. dessutom umgås vi med våra pojkvänner och tänker på framtiden ;) Jobbar och pluggar är också en del av vårt "privata" liv.




Nitros dag...


Togs med mobilkameran på Mr.Rights gård. Döm inte fotografen så hårt...



Hej hopp!
Klockan är mitt i natten, men jag måste berätta lite kortfattat om dagen innan jag somnar. Zzzz....Zzzz...

Hade prov idag, som ni redan vet. Det gick mycket bättre än förväntat! Träffade Mr.Right senare underdagen. Åt middag med honom. Därefter plockade jag upp Max (typ bästa killkompisen) och åkte till Sigtuna, kikade på lite hus och åkte ut till Mr.Right där vi spelade Guitar Hero. Skitkul! Saknat Max. och guitar hero snillet Nitro har utvecklats till "expert". :P Fick ju mina eftelängtade kläder idag också som ni vet, så jag lever lite på den lyckan fortfarande. Dessutom har Mr.Right och jag disskuterat att göra som många andra par...eller ett par stycken..Bestiga Kebnekajse! Fatta va coolt! Sveriges högsta berg! (En första utmaning och ett sätt att visa att man kan nå sina mål om man vill! Planerna för Alla hjärtans dag är väl lite sisådär halvklara, men jag tror att det blir så att han följer med på samban först (om det nu är någon träning), efter det middag i stan och sen traditionell bio. Men, men. Vi får vällan se vad som sker! Hoppas på någon slags överraskning iallafall! :D Alltid kul med surprises. Mamma fyller förrästen år imorgon/idag (klockan är 03.15). Så hur som helst har jag beställt blommor som kommer med bud hem till henne. Surprise, surprise! :P Aja. Ska inte skriva så fasansfullt långt. Ska ju faktiskt upp och sjunga om mindre än 4 timmar.

Godnatt allesammans! :D


Min shopping!



Fick just hem en massa kläder och skor! :D Är så glad!

Internetshopping is the best! :P





Vad tycks?


Historiaprov

Nu har jag suttit och åmat mig över historiaprovet en längre stund i vardagsrummet med syster och mamma.

Jag: Äsch, det kanske går bra ändå.
Syster: När är provet? Imorgon?
Jag: om 30 minuter...
Syster: HAH! Du e körd!!!

Hör av mig senare om hur det gick... Önska mig lycka till! (Jag behöver det...)

Vill ni ha...







Tänkte att vi kunde ha lite frågestund här på bloggen. Skriv en kommentar och fråga om något ni vill veta så svarar vi :) Ni kan antingen fråga om Nitro eller Glycerin.. eller både och!

Kom igen och våga fråga nu :)


Stjärnfall å Myys!

 


Nyligen hemkommen från mys med twinsen på Gärdet. Träffat Mr.Right en stund efter det. :D
På vägen hem som jag ett otroligt stjärnfall!
Nitros lycka är gjord!


Lördags MYYYS!

Sådär ja. Hemma från Haninge igen. Tänkte lägga upp lite bilder och filmer från barnpassningskvällen. :P


Maskerad! Ebba som "SupersnällaSilverSara"


Godis framför Melodifestivalen. Alla nöjda och glada.


Myspys! Albin var överlycklig. Ligga mellan två super goa tjejer. :D


Runt 21 sov alla barnen. Så söta. !


Bon nuit!


Bon nuit på er allihopa!


Lång natt. Samba imorgon. Lägger upp nya filmer imorgon från samban. :D


Iq fiskbulle








KOMMENTERA FOLK, KOMMENTERA!

Många läsare, men bara iq-fiskbullar


Tvdosa eller mobil?

HAHA!

Nitro försökte nyss ringa sin pojkvän med tvdosan!!





























Melodifestivalen 2 lax 10


Melodifestivalen i största hugg!
Men jag och Nitro är så sjukt jävla irriterade på HUR folk i Sverige röstar!?





GOSH!




Barnvaktning och Sune

Haha, nu sitter vi hemma hos syrran i haninge och passar gullungarna Ebba, Albin och Lovisa.
Bilder och filmer får ni se sen nör nitro har sin kamerasladd.

Sune var på tv och när nitro reste sig från golvet så föll hon baklänges av garv igen när det dök upp en väldigt rolig replik på Sune! ASG!

-SUNE!! HAR DU GJORT NÅGOT MED PAPPA IDAG??

(Vad kan hon mena??)

HAHAHAHA


ENJOY!


God morgon

Sitter på jobbet och väntar på att klockan ska bli halv 3, då jag och nitro ska till min syrra i haninge och vara barnvakt :)
Jobbade igår också och slutade halv 11, sedan träffade jag nitro och åkte bil en stund (förvånande va?). Var hemme kl 12 och myste lite med min pojkvän och sedan somnade jag vid halv 2 tiden. Upp igen vid 6. Usch usch.. men det är kul att jobba och så bringar det in money ;) Thats great!

Finns en chans att jag och min pojkvän åker till thailand i sommar :D Någon som vet om det är bra väder där på sommaren eller om det bara regnar? Har nämligen bara varit där på vintern förut :)




Vill åka nu!


Rent! Out tonight

Jag älskar den här låten från filmatiseringen av musikalen RENT.
 Frihetskänsla!


The story of the hiss in the Hökaräng-en :P

Sitter uppe sådär om natten. Kan inte riktigt sova. Längtar lite extra inför morgondagen. Ska bli kul att träffa Glycerins syster igen. Går lång tid mellan varven. Satt å tänkte lite på allt och hon har faktiskt varit lite som en syster till mig också. En sån' där som räddar en i nöden. Minns när jag hade storbråkat med mina föräldrar och jag "rymde" som 14 åring till henne med Glycerin. Mina föräldrar ringde arga som bin och hon lyckades lugna dem och så fick jag stanna där med Glycerin över natten. Vi åkte till det lokala centrum och shoppade lite, åkte på hennes killes innebandy match. Haha! Det är också en story i sig.... Jag å Glycerin blev lite uttråkade (förlåt) så vi gick på upptäcksfärd i lokalen och envisades med att åka hiss EN våning. Hissen var trasig och tog oss först till en mörk, tom, dammig vind och sen fastnade den mellan två våningar. Efter en oändlighet kom en gubbe som fick skruva upp dörren. När vi klättrat ut sa Glycerins syster argt att vi måste tacka ordentligt med en kram. Det gjorde vi mycket ovilligt, men när Glycerins syster ger order så lyder man. Hon är så väldans ung i sinnet och tolererar och godkänner i stort sätt allt, så nej blir Nej. Har några minnen med Glycerin och hennes syster. (Senaste drar jag INTE upp på bloggen! Då blir jag hängd på livstid. :P) Imorgon ska vi sitta barnvakt åt Glycerins systerdotter, systerson och en kompis till systerdottern. 6 respektive 2 år gamla. Så kul!
Aja. Måste sova.
Får skrivdamp i fingrarna!

HAHA


Hallå diket

Min Nitro är SÅ duktig på att köra i diket! Eller vad tycker ni? ;)

Ps. Till syrran: See you tomorrow when I will be a babysitter ;)
Såg att du läser denna blogg haha

En rolig sak bara:



HAHAHAHAHAH
Jessica, du förstår ;)


Three is a charm. Isn't it?

Håhå, jaja. Det händer alltid något! Kom nyss hem oskadd och välbevarad efter ännu en dikeskörning! Ja. Ännu en. Det är faktiskt (Hör och häpna) Tredje gången som jag kör i diket!

Jag och Mr.Right var påväg till honom och fick möte av en GIGANTISK lastbil på den lilla slingriga vägen. Så...Lastbil framför mig, djupt dike till höger och en slingrig mörk väg bakåt. Jag fattade snabbt beslutet att försöka passera lastbilen. När jag frågade Mr.Right vad han tyckte så sa han "ja du kan ju alltid prova." I did...and failed! Tjoop, sa det å så gled jag ner med höger fram. Stuck! Jag kom inte upp... Jag fick panik! Not again! tänkte jag.

Jag klev ut för att be lastbilschaffisen om hjälp, men återigen hör och häpna..gubben var polack och snackade BARA polska. Inte ett ord svenska eller engelska. Han skulle leverera något och frågade Mig om vägen innan han ens hjälpt mig upp ur diket. När jag sedan fick hjälp knuffade han på fel sida av bilen så vi kunde lika gärna ha åkt längre ner. Dumpuck!
Hade inte Mr.Right räddat mig än en gång så hade jag nog inte suttit här och bloggat, utan i bilen och frusit i väntan på en bergningsbil för tredje gången.


Bilden är från min andra dikeskörning. Alla helgona helgen 2008.
(På nästan samma väg)


Dressinengubben

Den läskiga dressinengubben var precis uppe och frågade efter min chef :S !?!
Men det konstigaste var att han var ... trevlig!!?...

Thats Wierd!

ARG

Vissa människor är BARA problem! När man förklarar varför så är de dessutom riktigt jävla tröga!


Words and translation

vs

Alla vet att Gris och Greece låter ganska likt.  Och Turkey skulle lika gärna kunna vara en kalkon som ett land när man pratar med en engelsman eller som i det här fallet en irländare.  Jag berättade för honom om hur jag och Glycerin lurat en turk(som senare visade sig vara svensk) i Turkiet att "cute" och "gris" var samma sak. Vi översatte "gris" för honom till "pig". MEN han förstod det som om vi hade varit i Grekland, träffat en svensk, kallat honom för kalkon och blivit förvånade när han pratade svenska med oss tillbaka. HAHA

Words and translation.... suck..


Hulken Kupp

Fy fan, jag höll på att garva ihjäl mig idag när jag satt i bilen och läste nitrps sms. I detta löd en beställning som nitros pojkväns brorsa skulle ha från donken. I smset hade han även skrivit att han ville ha en hulken kupp med beställningen. Jag frågade Nitro vad han menade och hon berättade hela storyn. Detta är Nitro på donken:

Nitro: Hej, jag skulle vilja ha det här och det här och det här (beställningen alltså, vet ej precis vad han beställde) och en hulken kupp.
Han i kassan: En hulken kupp?
Nitro: Ja, en hulken kupp.
Han i kassan: Vad är en hulken kupp?
Nitro: Jag har fått order från en att beställa det!
Han i kassan: Det har vi inte här på McDonalds. 
Nitro: Jo, det står det i mitt sms med beställningen.

Klockren!


Kissie är ju lite....Speciell. *ASG*


Så här ser Kissie egentligen ut!!


Kissie efter bröstoperationen.....


Haha! Elller??? BLÅÅST!


Hmm... Alkohol är ju sjukt bra för kroppen... NOT! Vilket Kissie nog har kommit på själv så det blir näst intill det enda hon får i sig för att inte få i sig föör mycket. Haha


Cool rider


The story of Nitro&Glycerin

Jag och min dunderförkylning kom just innanför dörren. Vi har träffat Glycerin och åkt Volvo. ;P Slåttan är en sträcka mitt ute i skogen där vi nästan dagligen åker en vända med "min" gamla Volvo. Det är typ vår terapi. Vi pratar om allt där. Jag vågar nästan säga att det är vår dagliga avslappning. Vissa tar en cigg, dricker kaffe, ringer en kompis... Vi gör allt. Vi köper en kaffe/redbull på statoil, tar med ciggen och pratar ut om allt när vi kommer till slåttan.
Alla borde ha en sådan daglig grej.! Och en sådan Vän! Jag är fan riktigt glad att jag har Glycerin!





Ni kanske undrar hur vi träffades.... This is the story of Nitro å Glycerin; Vi gick i samma klass i 7-9 och hade aldrig riktigt pratat, men en dag på vår danslektion i slutet på 7:an fick jag nog av ytliga bitchar eftersom att jag då inte var sådan själv. Jag gick fram och pratade med Glycerin och frågade henne om hon ville följa med mig på min fiollektion(!)..Det ville hon såklart, men då fick jag allt följa med henne till stallet(!) efter det. Där hade hon glömt sin jacka. Vi hade skitkul och var oskiljaktiga efter det. Vi gjorde alla möjliga hyss! Vi gjorde allt man inte fick! Våra föräldrar började kalla oss för Nitro å Glycerin eftersom att det alltid slutade i en stor smäll när vi hittat på något nytt. Så.. Än idag är vi The ones and only Nitro och Glycerin! (Bör visserligen tilläggas att när vi bråkar blir det en ännu större smäll. Typ som när vi bråkade i Turkiet 2005 och Glycerin kastade en 5 L vattendunk i dörren så den smällde igen bakom mig när jag flydde hennes vrede. )

 


Problem solved!

Allt med Mr. Right och Glycerin är nu löst! End of the story!


Today / tomorrow

Idag har varit en konstig dag. Vaknade hos Mr.Right. Bråkade med honom om hans jobb tills han blev Mr.Wrong. Gjorde slut och åkte hem. (Som vanligt)
Sov ett tag till. (Man blir ju trött av att vara ledsen.) Ångrade mig med detsamma, men försökte låta honom komma krypande. :S
Åkte till plugget och hade Historia A. (Roligaste lektionen på veckan) 
Direkt efter den 2 timmar långa lektionen åkte jag till Eurostop och did a little shopping. En present till syster som fyller 11 år på torsdag (4/2) och två långärmade tröjor. (Basplagg..en svart och en vit) 
När jag kom hem såg jag till min förvåning att Glycerin hade radat upp en lista på bloggen som jag inte gillade. Det gjorde förövrigt inte Mr. heller...Pratade med mamma om det och det slutade med att jag åkte hem till honom och bad om ursäkt! (Vilket Glycerin kanske borde göra också!) I den här bloggen hänger vi inte ut vare sig Familj, Vänner eller Pojkvänner! Jag vet att hon bara menar väl! MEN. Vi hade inte ens pratat om det som inträffat så hon visste inte alls vad det handlade om. ÅTER IGEN var det jag (Nitro) som gjorde slut för pettitesser.
Självklart är han Mr. Right igen! 



Imorgon kära kokosnötter! ...Är det en helt vanlig onsdag. Först ska jag jobba. (på fritids. Bästa jobbet jag någonsin haft!) Sen ska jag hämta syster från teatern och köra henne till dansen och laga mat.

That's it for today.


Remember this?













Vanilla twilight -Owl City

 



Vanilla twilight
The stars lean down to kiss you
And I lie awake and miss you
Pour me a heavy dose of atmosphere

'Cause I'll doze off safe and soundly
But I'll miss your arms around me
I'd send a postcard to you, dear
'Cause I wish you were here

I'll watch the night turn light-blue
But it's not the same without you

The silence isn't so bad
'Til I look at my hands and feel sad
'Cause the spaces between my fingers
Are right where yours fit perfectly

As many times as I blink
I'll think of you tonight



Sambaträningen i söndags

Såhär såg det ut på Nitro's sambaträning i söndags!
Haha!


Fireflies!

Åååh! Loove it!  




Victoria's Secret Fashionshow!

Någon som missade Victoria's Secret fashionshow? Här är Finalen!




1:a februari

Bjuder på denna! Nitro suger ketchup ;)






Edvin/Pettson



PANIK! Försov mig till skolan. (Komvux)
Fast som tur e har jag en "mindre viktig" lektion idag. Min lärare är typ en blandning av "Pettson" och "Edvin" i Full Frys! Han skrattar åt sina egna skämt tills han får svårt att andas. Tönt!




Väsbys bästa UF-Företag

En gång vann man Väsbys bästa UF-Företag och fick gå på stormiddag på Scandic!



SLÅ DET!


Haha what!?

Haha! Satt och kollade gamla bilder och hittade bilder från en jävligt galen kväll med mycket... FYLLA..
ENJOY!



Och detta är!?!? Någon som vet!?



Samma här! Fyllgubbe!



HAHA! MJAU



NU KAN JAG INTE RAMLA! HAHA
(SORRY)



Today's fun!

Dagen började med att jag vaknade klockan 10 av att jag skulle åka och kolla på killens match. Efter matchen som slutade 5-5, alltså oavgjort drog jag iväg och hämtade ut min nya dator ;) Chill.
Åkte sen hem, lagade mat, åt maten och trixade med datorn innan Nitro plockade upp mig för att sen åka och kolla på hennes dansträning jag också gått på en gång i tiden. I miss!

Senare på kvällen tog vi min bil och åkte till väsby centrum för att fixa ett mobilt bredband och äta, men det visade sig att det var stängt och att grillen stängde inom 20 min, så nej tack till att stressa och ja tack till... BURGER KING.. Jävla tjockisar! Jag vill inte ens skriva upp allt vi åt..

Efter det begav vi oss by car till Kista och på E4 skulle jag slänga ut slumpen på en cigg och vart tror ni den hamnar!? Mitt på framrutan på en..SNUTBIL! Där kan vi snacka in pinsamt! Tur hade vi att de ej blinkade oss av vägen eller något.. Oh my.

Hittade dock mitt mobila bredband iallafall.. TeleSnor! But who cares? Verkade bra iallafall.. kan ju också påpeka att jag snodde en mans parkering han väntat på! Haha! Kan ju tillägga att det EJ var med flit!

Slänger in en typisk Nitroglycerinbild.



Gävle 09