Historien om "Hopen"

"Det finns ju något som heter "godsed"...har ni inte det här?"
Nej svarade tanten! :S


Historien om "Hopen" sängen!

1. Jag, Mr.Right och Uffe åkte till Hammarbyhöjden och köpte "en" sängram från Blocket.
2. Vi kom hem och upptäckte att vi fattades hälften av sakerna.... FAN!

3. Vi åkte till IKEA Barkaby och köpte det som fattades bla 2st ribbottnar, men saknade då fortfarande några skruvar och pluggar.

4. Vi inhandlade skruvar och en rundstav som vi filade till pluggar på Märsta bygghandel.

5. Vi kom hem gjorde klart sängramen för att börja med ribbottnarna. Då går ett skruvhuvud av!! Skruven är 5mm tjock!! eller va...

6. Vi åkte tillbaka till IKEA Barkaby för att byta den ena ribbotten. Då har varan gått ut!! Finns inte kvar!!! Vi får tillbaka 195kr för den, men den enda likvärdiga som finns kvar kostar 595kr! Varpå en 2 timmar lång väntan på olika chefer och liknande följer............

7. Sängen byggs ihop och vi hoppas att den blir klar i natt!

Rubriken finner inga ord

 

 

 









FAN FÖR ATT VARA SJUK



Ikväll skulle jag ha gått ut med Sandra på jobbet, Agge och George. Det skulle blivit min och Sandras belöning för att vi arbetat så hårt och ställt upp så mycket. Men istället ligger jag här hemmea, helt själv och är fortfarande förkyld. Känns inte kul att åka in till stan då. Jag och Sandra som hade planerat att festa gärnet på kvällen, bo på hotell under natten och gå på floating imorgon på något spa! Typiskt. Det som skulle bli så mysigt!

D ska ut ikväll också med sina lagkompisar, så då ligger jag här hemma ensam som en mobbad bäver eller något haha. Ingen har man som kommer med en film eller lite godis till en när man är sjuk. Nej nej.. Men man kanske inte varit så snäll i år :)
Får väl se om jag kan hitta på något. Gå ut och ta mig en promenix kanske. Kan vara ganska skönt och ruska av sig alla dåliga tankar och få nya :).



I HATE TO BE SICK


Deppiga Nitro.....

Har just ätit Casadillas med familjen. Proppmätt! Så gott! Oskar (Systers pojkvän) lagade maten. Mr.Right är i OKQ8s "Gör det själv" hall med Uffe, som förrästen ännu inte har fattat att han liksom min pappa är duktig på, har lagt ner meeer pengar på att fixa en skrothög än att köpa en ny. Haha! Killar....
Jag ska nog själv snart dit upp...om jag får för mig att jag orkar...

Glycerin är fortfarande arg. :( Jag kan liksom inte riktigt rå för att jag är så grinig som jag är.. Mår liksom inte bra. Skulle behöva en rad olika saker för att mina mungipor ska ändra vinkling. Springer mot en stenvägg....

Vi fick inte huset förrästen.... Han bestämde sig för en annan. :( Det var ju nästan klart!! Fick ett sms när jag var på jobbet. Kul! Och så var den dagen förstörd.... Blä! Letar nu lägenhet!! Någon som vet någon? Eller varför inte ett hus! Hör av er!

Jobb imorgon igen. Då är iallafall den dagen räddad! Längtar redan! 


Romantiskt...

Mr.Right kom hem med vackra blommor till  mig! Så sött!

När jag kom hem från jobbet var han inte hemma, men datorskärmen lyste så nyfikna jag kikade.
Det var en text till mig och ett ljudklipp. :P



En liten stund senare kom han hem med superfina rosor! :D


Vilken vår va?

Känns verkligen underbart.. det är snart april, solen skiner och fåglarna kvittrar! Eller?

Vill du följa med på min fiollektion? ;)

Kära Glycerin!
Du är ingen reserv!! Du bröt kontakten med mig!
Jag har gått sedan karnevalen och funderat på hur jag och Olga ska kunna lösa det som hänt. Pratat med en killkompis om det och han rådde mig att ta kontakt med Olga igen. Det råkade tyvärr bli i samma veva som du bröt kontakten. Missed up timeing!
Du sa att vi behövde en paus. Okej sa jag och nu det här??
We go way back in time och vi har band starka som kettingar emellan oss! Du vet lika väl som jag att även denna gång kommer en dag igen då du följer med på min fiol lektion eller jag till stallet med dig!

See you soon Maddeliiito!
/Fiffeliiito

Some Thoughts

Some thoughts

Det är aldrig kul att säga upp kontakten med sin bästa vän, den vän man mått bäst med. Men vad ska man göra när man inte orkar med att hon/han tar allt för givet? Jag tycker att det känns så hemskt att höra på hennes/hans framtidsplaner som bryts och hon/han blir ledsen. Det känns som att det är 80 % ledsamma saker hon/han berättar och de där 20 % är bra. Man kan ju tycka att jag inte ska bry mig om hur min bästa vän lever sitt liv och hon/han får faktiskt leva det hur hon/han vill. Jag blir bara så ledsen eftersom att det är jag som får höra allt och vet inte vad jag ska säga för att trösta. Jag har slut på ord och tröst. Då tycker jag inte att jag är värd att vara en bästa vän till honom/henne. För jag har inget mer att ge! Jag förstår att jag varit elak. Jag hade tänkt att be om förlåtelse och prata ut om allting med honom/henne, men får då smset jag har detta-detta-detta. Vad har du? Det kändes ganska hemskt att höra då han/hon VET vad jag har. Jag vet att hon/han har massor av bra saker, men det är mycket han/hon berättar för mig som ska ske (ganska stora saker) och så kan hon/han berätta att hon/han inte vet om hon/han skulle orka längre med en viss sak (hon/han vet, men vill inte skriva ut det här. Så lågt sjunker jag inte). Jag blev också väldigt sårad igår när jag fick reda på att hon/han vill bli kompis med sin "ovänn" igen. Ni kanske kan hålla med mig om att det känns som att när hon/han blev ovänn med personen vi kallar Olga, så kom hon/han till mig och ville umgås hela tiden. Jag vart såklart JÄTTEGLAD över att hon/han ville träffa mig så mycket eftersom att det hade gått ett bra tag sedan vi umgicks sist. Hela tiden sedan dess har jag såklart trott att hon/han ville umgås med mig för att han/hon har saknat mig. Men så tror jag faktiskt inte att det låg till. Eftersom att när vi nu brytit kontakten så ska hon/han gå tillbaka till Olga. Varför det? Jo, för att jag säkert var hennes/hans reservkompis när han/hon blev ovänn med sin bästa vän Olga. Nu när hon/han inte har sin reservkompis längre så är det ganska förståeligt att hon/han vill gå tillbaka till Olga och bli lika mycket bästa vänner de två var förut.
Om ni bara förstår hur bortglömd man kan känna sig?. Jag vill radera alla stunder jag och hon/han haft och försöka leva som att vi aldrig tagit upp kontakten igen för ca 7 månader sedan. För när jag tänker tillbaka på våra stunder så ser jag bara mig som en reserv och känslor och stunder som var fejk.

Jag tror inte att jag behöver skriva av mig mer nu. Ska inte låta detta gå ut över er. Jag tänker försöka att inte gå och vara ledsen över detta nu, men kan man låta bli när det blivit såhär?






Bullboden med Bella


Igår var jag på bullboden och fikade med Bella :) Ytterst trevligt! Vi pratade om allt mellan himmel och jord, men huvudämnet var nog ändå hästar haha. Så typsikt oss. Det var länge sen jag och Bella umgicks på "riktigt" och inte bara på jobbet, så jag tycker att det var kul att få träffa henne och prata.

                            

Fina Bella 

Ikväll slutar jag jobbet halv 11 och ska kanske ner på corner och ta en öl med Jessica ( Eller ska jag säga Kischa? Haha! ) Ska bli trevligt! :)

Puss på er! ♥ / Glycerin


Varningsflagg, Arenberga, inbrott!!

Nu är det VARNINGSFLAGGArenberga området för inbrott!
En man i 40-års åldern var hos oss och plingade på för ett par dagar sedan och sa att han var ifrån "Brandinspektionen". Han visade ett "Fake leg" för min syster som öppnade och frågade om mamma eller pappa var hemma. När syrran sa nej så gick han. Ett par dagar innan dess har en okänd vit bil varit utanför oss och snurrat Mycket! Händer det er så syna allt NOGA och kontakta polisen. 114 14


Kaffe,kaffe,kaffe,kaffe,kaffe,kaffe,kaffe,kaffe,kaffe...och mögel...

Mr.Right är på jobbet och jag är hemma med valpen. Har lekt och varit ute. Maria (syster) och jag satt i köket och läste en bok på engelska också. Hon börjar bli riiktigt duktig! :) Gjorde kaffe till mig och upptäckte att vi hade brist på mjölk hemma.... Tog en öppnad "Kaffe grädde" och hällde i. "Ska det vara såhär klumpigt??" Jag tog en sked och rörde om och hittade en Stooor klump mögel! USCH! Min kaffe aptit försvann med ens.  :( Någon som vill komma över med mjölk? Jag har kaffet klart! :D

Vilken underbara färg?

Haha! Vet ni vad jag kom på under bilfärden?

Nitro: En tändare också
Killen i kassan: Javisst vilken färg?
Nitro: Vilken som helst.
Killen: Gul som Solen, Grön som det sköna Gräset, Blå som den vackra Himlen, Rosa som din Plånbok eller Röd som Kärleken?
Nitro: Spelar ingen roll. En tändare bara....
Killen: Okej. Då får du en Rosa som din Plånbok.

Snygg brandman dragen i örat. :P

Nu har Nitro och Glycerin fått ragg igen. :P Denna gång av en brandman! :) haha.


Vi var ute och åkte bil som vanligt och hittade en underlig bil i ett dike på landet. Ringde larmcentralen och frågade om de visste att den stod där och det visste de inte. De bad oss stanna på platsen och en stund senare kom 2 brandbilar. Eller om det var 3...aja. En brandman  i 25 års åldern kliver ut och pratar med oss. Han pratar och pratar...och pratar...och pratar. Överöser oss med beröm för vår haha extreeemt hjältedådiga insats. haha. Tillslut kommer hans kollega och drar pratkillen i örat därifrån. "KOM NU" säger han och drar med honom till brandbilen. Under tiden fortsätter den snygga brandmannen att berömma och prata. hahaha! Skummis....Behövs han inte någon annanstans???

Tiden med Glycerin var sjukt kul! Skrattat så jag trode jag skulle kissa på mig. haha ont i magen nu.. Träningsvärk. haha.


Glycerin: Tänk vad många samtal brandmän får av gammla tanter som vill rädda katter från träd!
Nitro: Hahaha!! (garvar från en annan kul sak glycerin sa tidigare också).
Glycerin: Alltså fatta vilka samtalsämnen räddningstjänsten har om tanter som ringer om katter i träd. Kommer de upp så kommer de ju ner! Hallå de har ju faktiskt 9 liv! De landar bara på fötterna! :P

Nej Natti Natti!

Vem??



Erik Bertselius från Init?? (0:47)


Desse 20

I fredags var det dasslocks (Desses) 20-årsdag!

Började dagen med att gå upp vid 11 för att möta Desse, Sandra och Sara utanför systemet kl 12 för att handla dricka inför kvällen. Jag, Desse och Sandra gick in och handlade cider. Lyckades handla med mig den äckligaste alkoläsken jag någonsin druckit! Hanna's blåbär! Usch!

Sedan efter det åkte jag upp till eurostop och handlade ett par strumpbyxor och nya partyskor (AS snygga) som pappa var så snäll och betalade åt mig hehe. Tack pappa!

Efter eurostop åkte jag ut till Roxypojken och gjorde fint innan jag begav mig hemmåt och duschade och gjorde mig iordning. Kl halv 5 skulle vi vara hos Desse.

Hemma hos henne drack vi lite och sminkade oss fint medans vi smaskade på nachoschips med guaccamole som Desse köpt. Vi begav oss ner till tåget som gick 18.04 från märsta station för att bege oss in till stan och thaistället vi skulle äta på :) Vet inte hur det stavas. Koh Pang Jang eller något sånt hette det haha! God mat hade de där iallafall.. mums. Fast little hot var very hot! Haha Sandra!! - Try many menu!

Med på middagen var jag, Anas (eller ska jag säga adam? haha), Desse (födelsedagsbarnet), Sandra N, Sara, Kajsa, Jimmy, Thomas, Sussie, Sandra L och Linda. Pontus och Gegga mötte vi upp senare vid centralen. När vi skulle gå från restaurangen så såg jag att han som serverade oss hade glömt ett kvitto Linda skrivit på för sin betalning så då passade jag på att fråga Desse om jag fick skriva hennes nummer på det och detta är Desse: - JA!! Mit nummer är 07********!!
Haha, helt seriös också. Hur packad var hon? Hmm.. en aning kanske.

Kvällen gick inte alls som planerat. Vi hade skrivit upp oss på gästlistan för Collage, men Pontus, Gegga och Anas kom inte in där pga av deras gympaskor!?!? Det var inte ens fula gympaskor. Tex pontus hade snygga, rena fred perryskor, svarta dessutom. Vad är det för fel? Aja tänkte vi och skulle dra vidare någon annanstans, så vi gick först till Laroy,men där var kassan trasig för tillfället så vi drog till K15 istället. Där var det minst sagt dött! Vi var där en stund men skulle sedan dra ner till Laroy igen för att se om de hade lagat kassan, men utanför K15 säger alla att de vill åka hem :S klockan 20 över 12!? Partypoopers!? Jag och Sara stannade iallafall kvar inne i stan och drog till Collage. ( Där vi sedan upptäckte att många killar hade gympaskor och converse!!?) Aja, shit happens! Vi ville så gärna se hur det var inne på Collage iallafall. Skit snyggt!! Men det var lite väl dyrt att komma in när gästlistan inte gällde längre. 180:- för inträde och 20:- för jackan. Men så skulle vi lämna en väska också och det kostade ytterligare 50:-!! Fy så dyrt för oss vanliga Märstabor. Men kul var det iallafall! Jag och Sara drack och dansade arslet av oss - nästan haha!

När vi gick ut på bakgården de hade för att ta en smoke så träffade vi en 37-årig kille som hette Johnny. Han sa att jag var lik hans ex när han var i vår ålder som tydligen hette Hanna! Och det kommer han ihåg? Hmm.. men han sa att han hade fru och barn så han ville inte ha någonting av mig och Sara. Tur det då.. så satt han och berättade att han hade 2 egna företag och betalat över 200 000 för hans frus operationer. Magen, rumpan, brösten och läpparna.. herregud vad hon måste se ut som en vacklande anka haha! Han bjöd oss på en varsin tequilashot och Gin&Tonic. Gin&Tonic är inte det godaste.. smakar fan enbärsbuske! (Tror inte att jag har smakat enbärsbuske, men jag kan tänka mig smaken).

* Varför var jag och Sara så sexiga och snygga ikväll?
* Varför var inte våra pojkvänner med ute?
* Vad är syftet med att gå ut och dansa?

Det var frågor vi fick denna kväll och ja, det vet ni ju redan svaren på! Man vill vara snygg såklart annars är det ju inget kul att gå ut och roa sig. Tjejer är så bara. Våra pojkvänner ville inte? Annars skulle de såklart få följa med och syftet med att gå ut och dansa är att ha kul! Vad annars!?

Vi gick iallafall från Collage lite över 3 och kom på att nattbussen skulle gå 10 över, det var ju bara att glömma! Så vi fick ta 10 över 4 nattbussen! Så jävla kul. Haha träffade 3 killar som frågade mig och Sara om vi hade bevittnat en misshandel nyligen utanför donken. Men nej, det hade vi inte. Då fortsatte den ena (Zlatan haha!) och gissa våra namn och ville ha ut Sara på en fika. Idag skulle fikan ägt rum faktiskt haha!

Det var en evighet hem på bussen, var halv 6 i Märsta.. men vi får se det positivt! Hade en superkul kväll! :D Även fast inte mina närmaste vänner var med. Men det kanske blir någon annan gång. En sak som är säker är att jag definitivt ska ut med Sara igen! ;) Right Sara?

Oj oj oj! Detta blev ett långt inlägg, men måste ju dela med mig av min roliga fredag och GRATTIS igen Desse! :)






Collage Stockholm



Mr.Rights räddningstjänst


Nisse fick inte jaga katter...Lite sur kanske..

Haha! Mr.Right sa just en kul grej...

Mr.Right: Håll i det här! Jag måste rädda Nisse, han jagar en katt.

Hahaha! Rädda katten istället! Det är den som blir jagad....


Liiite cooolt!


Lek och husvisning

Ännu en härlig dag då solen har tittat fram! En lång promenad och mycket lek i hundrastgården senare, sitter jag, Uffe, Mr.Right och såklart Nisse och Bonito hos mig och Mr.Right. Lek och roligt! Snart ska jag och Mr.Right ut till Odensala och titta på ett hus, som vi hoppas på att få flytta in i om ett par veckor. :D

Vinnaren av Melodifestivalen 2010

Å vad glad Anna Bergendahl blev när hon vann Melodifestivalen! Man blir liksom glad i hela kroppen av att se henne. Och sådär viljestark att lyckas själv! Grattis Anna!

"This is your time to stand, this is your life my friend"



Anna i Melodifestivalen 2010


Annas IDOL Audition 2008



Solsken med mamma

Har just kommit hem från en lång promenad med mamma och valpen.
Så mysigt med sol och fågelkvitter!
 Och så fick jag ju lite mamma tid också! :D


Förra årets Snödroppar. Längtar till årets vårtecken!


My day, my day......

Hej hej hallå!
Klev upp ur den varma sängen redan klockan 7.00 imorse. Trött som ett nattdjur vid denna tidpunkt. Gick ut med Nisse, gjorde mig iordning... ja. Klockan 9.00 började mitt jobbpass. Först var jag hos förskolebarnen där vi lekte djurmemory. (Barnen är indelade i par och har blivit tilldelade olika djur. Ett par går ut och ska sen komma in och spela memory mot varandra.) Ena killen råfuskade. Tråkigt. Sen hade jag rast för att senare gå till 3:orna och ha engelska med dem. Superkul! På fritidstiden gick vi till Ungdomens hus med 3:orna och 4:orna. En kille i 3:an höll på att bli påkörd av en buss!! Skitläskigt! Jag sa åt alla att stanna vid övergångsstället, men han vägrade och tyckte att han skulle hinna springa (??) och bussen tvärstannade framför killen och killen stog stel mitt på vägen! Minst lika rädd som jag! Efter det höll han mig i handen och allt gick bra.
Kom hem till Mr.Right 16.30 och därefter gick allt riktigt utför. Vi åkte och tankade på STATOIL i Märsta och jag tankade, men fick snopet nog ingen bensin. I kassan sa de  "Vi kan inget göra" !!! Själv stod jag där utan pengar och utan bensin....Fy vad arg jag är!  Ska dit och prata med chefen på Måndag....

Vad har ni gjort idag?

På Söndag ska jag och Mr.Right kolla på ett hus i Odensala. :D


Vilken Dag!!



Vilken dag!
Vaknade 7.00 imorse och gick ut med Nisse. Sedan var det till att sysselsätta honom och träna honom. Han har blivit duktig på "Ligg" och väldigt duktig på "Sitt". Haha! Igår påmindes jag från ingenstans om en liten låtsas hund som jag hade när jag var riktigt liten. En osynlig hund som bara Jag kunde se. "Scotty" hette han och såg ut precis som "Tant Bergs" hund i "Lotta på bråkmakargatan". Jag minns även den dagen då "Scotty" dog. Min två år yngre syster Anna körde över honom på garageuppfarten med sin trehjuling! Jag hade föreställt mig hur han satt där och viftade på svansen och så kommer Anna där i all världens fart! Å så ledsen jag blev! När jag berättade detta för Mr.Right så skrattade han och tyckte jag va lite knasig. Men jag var ju så liten och drömde om en egen hund.
aja, drog till jobbet 13.30. Då kom Uffe över till oss och väl på jobbet spelade jag pingis och utklassade de andra. "Fröken är bäst" har vi ju hört förut. :P haha. Hade ett litet barn på ryggen när vi spelade lugnt och lyckades fortfarande utklassa de där små söta liven. :P
När jag åkte från jobbet så RÅKADE jag köra i en vattenpöl just i samma stund som en stackars oskyldig dam gick förbi med sin lurviga vita hund. Splash! och jag fick panik. Tvärstannade bilen och klev ur för att be om ursäkt. Erbjuda vad jag kunde. Hon blev glad när jag stannade och skämdes och sa själv att det inte var någon fara. Fyyy så pinsamt!! Sådant händer ju bara inte!!

Fortsatte i riktning mot Biokällan för att hämta min andra syster Maria som hade haft teaterlektion och nu skulle skjutsas till dansen i Väsby. Där satt jag en timme och sydde på min nya sambadräkt, medan hon dansade för fullt.
Åkte hem till Mr.Right och åt middag med honom och familjen. Sen kom Glycerin över och var allmänt social och trevlig! Vi tog en promenad med Nisse och pratade en hel del.
Oj vad jag skriver.... Har just kollat klart på "Alien". Ska sova nu!
Natti Natti! Ses imorgon bitti!
RISE AND SHINE!

Svaret!


Använd mössa!!


Roligt svar på denna fråga!


Svara på Y i kommentarsfältet så får ni det riktiga svaret lite senare idag. Roligt svar är det iallafall!

Godmorgon!

Har varit välldans grinig på senaste tiden och tror tyvärr att även denna dag kommer att bli så. :( Men jag har sovit liite mer nu iallafall så jag kanske har fel angående dagens grinigheter. Ska sy lite mer på sambadräkten, vara med valpen och Mr.Right sedan hoppas jag på att få höra av Glycerin.
 Vi har inte setts på något som känns som en evighet!


Warning! This bitch bites!



GAAH!
Jag mår inte bra! Blir fan kvävd i denna lilla bubbla som jag lever i. 
 
Måndag: Jobb (Valp, pojkvän, vänner, familj)
Tisdag: Skola (Valp, pojkvän, vänner, familj)
Onsdag: Jobb (Valp, pojkvän, vänner, familj)                                  || JAG VET ATT JAG INTE ÄR ENSAM OM Torsdag: Skola (Valp, pojkvän, vänner, familj)                                DETTA!! ||
Fredag: Jobb (Valp, pojkvän, vänner, familj)
Lördag: "Ledig" (Blir aldrig så..) (Valp, pojkvän, vänner, familj)
Söndag: Samba träning. (Mitt på dan så hela dagen går...) (Valp, pojkvän, vänner, familj)   

Bor med min pojkvän och valp på övervåningen hos mina föräldrar. Sliter arslet av mig för att fixa allt som bara jag kan göra. Försäkringar, bil, söker boende, räkningar, plugg, bloggen, sambadräkten osv. Samtidigt ska man orka hålla sig snygg och fräsch och gärna ha ett socialt liv. Har man INTE tid för vännerna eller annat så är man oduglig på det sättet. Fan jag pallar inte längre! Är heelt slut! Utmattad! Behöver sömn och allt utom bråk!

Sambadräkt



Syr på min sambadräkt. Blev så inspirerad på carnevalen.
Ska göra en ny överdel till den jag har och ändra lite på underdelen. Göra nya armband också.
Men men...bara tankar än så länge. Överdelen är det enda som är på G.
Vilken tycker ni var snyggast? Och Varför? Vill ha tips och idéer!


Ljuva morgon....

Usch, vilken morgon! Gick upp tidigt för att gå ut med valpen och ge honom frukost. Det var inte så kul! Nisse vägrade lyssna på mig. :( Han är väldigt ung, men han har ändå redan lärt sig några kommandon varav "Kom här" är en sak. Tror ni han behandlade mig som luft? JA! vad gör man då? 


VM i grimaser 1985

Varför inte lite skratt? VM i grimaser!! http://www.ostfrallan.com/tips/5203/VM-i-grimaser

Talk to a stranger!

Haha! Detta är faktiskt lite roligt.. Testa! http://www.ostfrallan.com/tips/5238/Prata-med-en-främling

Samba Carneval

Hej!

Vet ni vad jag gjorde igår.? Jag var på Skandinaviums största inomhus SAMBA CARNEVAL!! Såå kul! Jag och Denise lyckades komma in VIP och backstage med en tjej som Denise har jobbat med där. Så coolt!! Ont, ont, ont i fötterna idag.... 



Denise


Natt i natt igen




Haha, ja, det är ju faktiskt natt i natt igen och jag ska jobba från 22.00-07.00 imorgon bitti medans D är och spelar laserdoome (eller hur det stavas) i stan och ska sedan ut och festa. Tråk!
Men nästa fredag är det Dasslocks födelsedag som gäller! Ut i stan på någon thailändsk restaurang och sedan ut på collage ( har aldrig vart där :/ ) Men det blir säkert super! :)

Var hemma hos Nitro igår och hälsade på hennes valp ( På tal om det så glömde hon bort mig i sitt tidigare inlägg! :P ). Han var söt, men usch.. VÄRLDENS mest elakaste valp haha! Valpar brukar inte vara sådär, de brukar vara glada och gilla de flesta för att de är valpiga och busiga. Iallafall andra valpar jag träffat. Men den här valpen var INTE snäll! ( Sorry Nitro, menar inget illa :) Han kommer säkert gilla mig någon dag haha ). Hoppas han lär sig at tycka om folk när han blir äldre bara :).

Tänk att det var imorse jag slutade jobba.. känns ganska knäppt!

Vi hörs senare, i natt eller imorgon bitti.

Ps. D var supergullig i morse! Han låg och kliade mig i håret och kramade mig så att jag skulle kunna somna, för det var svårt. Var helt uppe i varv. Dessutom gjorde det inte saken bättre att det var sjukt ljust i hela sovrummet även fast jag hade persienner och en rullgardin!



Bild från Collage


Adios, bye bye, see ya!


Top 25 från 2009 i en låt


Spöke!!

Spöke!

 Finns det spöken? Vad tror ni?



Jordbävningen i Chile

http://www.liveleak.com/view?i=689_1267534289 Usch vad hemskt!! Stackare!


Nitros dag full av jobb och glädje!

Väckte Mr.right kl 8.00 imorse så han kunde gå ut med Nisse som faktiskt heeela nattinte varken kissat eller bajsat på heeela natten! :D Framsteg! Frukost serverades som vanligt och jag klev upp 10.00 för nästa promenad med Nisse. Lunchade med Mr.Right och drog sen till jobbet 12.30. Haha. Jag har ju färgat håret brunt...en kille på skolan (8år) sa "Har du målat håret?" Sööt! Sen blev det Singstar, vilket en vanlig fredag på skolan brukar bjuda på. Riktigt roligt! Barnen är snälla " Fröken fick "SingStar"!!" (=Ett betyg på spelet som de blev förvånade över. :P) Kom hem och gick ut med Nisse igen runt 17.00 (Mr.Right hade ju förstås varit ute då jag inte var hemma.) När jag och Nisse kom in kastade han sig över Mr.Right som hade tagit en tupplur. "Mmm, Go'morron!" Säger Mr.Right. och svansen går som vanligt på Nisse.
Simon kom över och hälsade på också. Fastnade lite för Nisse och Guitar Hero. Även Glycerin kom förbi för att hälsa på nya sötnosen Nisse. Trevligt! Vi åt middag med min familj och pratade mycket om Simons band "Rozenhill" och deras framgångar. Senare kom Uffe över och NU efter en lååång dag är det sovdags igen. Lägger upp en film på Nisse där han drömmer gulligt. haha
Natti Natti!


Nisse sover i min famn. Jag ska strax sova.


Middagen. Super yummie mat! Thanks mum!


Stacie Orrico


Det här var nog förmodligen min absoluta favorit när jag var yngre. Älskade att lyssna på den här när jag städade eller var arg. Skruvade upp så grannarna blev tokiga. Hade nästan glömt bort den. Fler som gillar den?


Nitros mys och bus dag!

Denna underbara dag började tidigt imorse med att gå ut med Nisse och ge honom frukost. Efter det blev det mys och bus i sängen för Nisse. En riktigt mysig stund.  Mr.Right slingade mitt hår..eller nja. Han drog ut slingorna på mig i en sån där mössa. Tog en timme!! Det blev ju finte så lyckat när jag började pilla med färgen sen så jag färgade om och är nu ganska nöjd som brunett. Åkte och köpte en lampa till Mr.Right som han fick i julklapp av mig. 10 W lampa. (Tydligen superbra för den som har koll. :S) Storhandlade på Maxi inför middagen som vi ska bjuda familjen på på lördag. och slutligen efter många promenader och lekstunder kom mamma och syster hem från Helsingborg och då blev det fika. Nu sover Nisse och det ska även matte och husse göra. För snart ska vi ju  upp och äta frukost, gå ut och gå och mysa ännu mer innan jag börjar jobbet. :D
Det är en glad Nitro som säger "Godnatt" till sina bloggläsare ikväll! :D


Förändringar

Nu har jag ändrat videon "Nisse tar sina första steg i trappan". Råkade visst ladda upp fel fil. :P
Han är så söt. Nu går han mer än gärna upp för trappan, men ner tvekar han innan han nästan snubblar ett steg i taget. Han är liksom så liten att han inte har koll på alla benen än. haha. Ibland landar han pladask på rumpan.
Lite tråkigt kanske att han har valt Mr.Right framför mig... :( Han typ skiter totalt i mig, medan han gärna leker eller gosar med Mr.Right. Detta gör mig lite grinig faktiskt om jag ska vara ärlig... Jag ville ju inte ha ännu en sak som Mr.Right kan sätta framför mig utan en vän till oss båda. Aja. Det är på bättringsvägen iallafall. Någon som har några tips på hur man blir omtyckt av en hund?

Haha glömde nästan.... Som alla redan vet så ska jag INTE bli frisör! Idag bevisade jag det igen och nu är jag brun/gråhårig.... :(  Jag skulle ju bara slinga lite.......


Har upptäckt min webcam på datorn..



.. haha!




Beautiful! NOT ;P




Mammas vovve Blissan! <3




Mammas sambos hund Chessie! <3



Mammas Sambo Håkan i sitt musikrum!
Hans band Mother´s Hope har släppt en skiva som går att beställa btw.
Så köp nu allihopa! Haha ;)


NEVERENDING HIGHWAY

http://www.cometrecords.com/

http://www.cometrecords.com/








Första stegen...i trappan!

Första stegen........i trappan!
Stolt husse och matte.


enköping



Sitter just nu hos mamma i enköping och kollar på desperate housewives som hon spelat in.
Plexus, mammas katt ligger och snuttar på filten här i soffan haha!
Idag har jag hunnit med mycket. Vaknat, städat, storhandlat, lagat mat, varit i stallet och åkt till mamma :)

I helgen jobbar jag natt fredag, lördag och söndag. Tråk!! Men det är jobb :) Så man ska vara glad :) Jag gillar jobbet också, men det är jobbigt att jobba på helgen när alla andra är ute.

Puss puss


Hemligheten!



Jag och Mr.Right har fått hem en Rottweiler valp. Han heter "Nils Poleon", men lystrar till "Nisse". Född 22 dec 2009 Så inte så gammal :)  Yes, det var min lilla secret! :D




Gravid?

Haha! Det ryktas om att jag är gravid, men så är icke fallet! Imorgon runt 20.00 finns hemligheten revealed här på bloggen! :D

Hero of war & walking in memphis


Dessa två låtar gör mig väldigt varm inombords.. vet inte varför, men jag får en varm känsla av dem.