Another day past me by...

Another day past me by...
Började städa idag. Upptäckte min extrema mensvärk. La mig i ett varmt bad. Värken släppte inte... Faktum är att jag klev upp för att äta med syster och sedan tappade upp ännu ett varmt bad! (...med mycket hänsyn till barnen i Afrika utan vatten..) Åkte sen för att hämta Mr.Right så han kunde hjälpa mig som var helt svag i kroppen. Han handlade tamponger åt mig på Maxi och skruvade isär min gamla säng och ett gammal skrivbord. Söt! Good med en handyman i stugan :) I veckan får han ta itu med lamporna som ska ner och upp...men det vet han inte än... :P Gick in för att handla hostmedicin på statoil. Där mötte jag en föredetta chef som jag ogillar skarpt. Otrevligare typ får man leta noga efter.

F.d chefen: Hej Sofia!
Nitro: Hej...
F.d chefen: Oj! Du ser ut att vara mellan en svår sjuka och döden!
Nitro:Tack...Jag tror faktiskt att jag har åkt på svininfluensan. Riktigt illa influensa är det iallafall. Bäst att du håller dig på avstånd. haha
F.d chefen: Oj, men ska du verkligen vistas bland folk då? Du kanske ska gå hem och isolera dig?
Nitro: Nej det är nog ingen fara. Jag är faktiskt bara här för att handla hostmedicin.
(Därefter sa vi knappt hejdå. Det var hans tur att betala och sen gick han efter lite mummel om bilskatter som vore dyra för mig också med tanke på alla bilar jag haft sönder. Ruskig typ det där...och nej jag har självklart ingen svininfluensa..hostmedicinen var ju dessutom till min syster.)

Efter det har vi hyrt film och sådär till syster min. Jag och Mr.Right åkte hem till honom och såg "The ShawShank Redemption" vilken var en av de bästa filmer jag sett i mitt liv! Se den!
Oj vad jag skriver. Natti natti! Håll utkik efter hemligheten på onsdag! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback