Snygg brandman dragen i örat. :P

Nu har Nitro och Glycerin fått ragg igen. :P Denna gång av en brandman! :) haha.


Vi var ute och åkte bil som vanligt och hittade en underlig bil i ett dike på landet. Ringde larmcentralen och frågade om de visste att den stod där och det visste de inte. De bad oss stanna på platsen och en stund senare kom 2 brandbilar. Eller om det var 3...aja. En brandman  i 25 års åldern kliver ut och pratar med oss. Han pratar och pratar...och pratar...och pratar. Överöser oss med beröm för vår haha extreeemt hjältedådiga insats. haha. Tillslut kommer hans kollega och drar pratkillen i örat därifrån. "KOM NU" säger han och drar med honom till brandbilen. Under tiden fortsätter den snygga brandmannen att berömma och prata. hahaha! Skummis....Behövs han inte någon annanstans???

Tiden med Glycerin var sjukt kul! Skrattat så jag trode jag skulle kissa på mig. haha ont i magen nu.. Träningsvärk. haha.


Glycerin: Tänk vad många samtal brandmän får av gammla tanter som vill rädda katter från träd!
Nitro: Hahaha!! (garvar från en annan kul sak glycerin sa tidigare också).
Glycerin: Alltså fatta vilka samtalsämnen räddningstjänsten har om tanter som ringer om katter i träd. Kommer de upp så kommer de ju ner! Hallå de har ju faktiskt 9 liv! De landar bara på fötterna! :P

Nej Natti Natti!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback